Sleeping with Design meets Amsterdam

Sleeping With Design Amsterdam

Voor 23 leisure-ondernemers uit Brabant die interesse hebben in het Sleeping with Design concept, organiseerde Conradi Concepts (initiator van Sleeping with Design) een tweedaagse inspiratietour naar Amsterdam. De tour liet diverse highlights en nieuwe ontwikkelingen zien op het gebied van leisure en hospitality in onze hoofdstad, met als doel inspiratie opdoen. Deze concepten leveren de nodige inspiratie op om nieuwe kansen te zien voor de eigen bedrijven. Sleeping with Design helpt ze daar bij.

“Om ondernemers in beweging te krijgen en ze aan te zetten tot een andere manier van denken, is het letterlijk mee op sleeptouw nemen een must.” Daarom is een meerdaagse inspiratietour een jaarlijks terugkerend onderdeel van het concept Sleeping with Design. Volgend jaar zal de tour naar een stad in België zijn.

Welke concepten werden er bezocht?

De concepten die werden bezocht zijn geselecteerd omdat ze vernieuwend en innovatief zijn op het gebied van hospitality en design en sluiten aan bij wat de Sleeping with Design organisatie aan het opzetten is. De concepten die werden bezocht op het gebied van overnachten zijn onder andere het Andaz hotel, Hotel Droog, Camping Vliegenbos en het Faralda Crane Hotel. Interessante food concepten zijn legio, maar de concepten die bezocht worden zijn ook een commercieel succes. We bezochten onder andere Vapiano, Bilder&De Clercq, en Hutspot.

Sleeping with Design meets Amsterdam