Conradi Concepts adviseert en verbindt ondernemers in de vrijetijdssector. Wil je jouw concept naar een hoger plan tillen? Door jarenlange ervaring in de vrijetijdsector weet Laura precies wat er speelt. Met haar uitgebreide netwerk en creativiteit maakt zij je plan concreet en helpt ze bij de uitvoer hiervan.

Laura Conradi

Oprichter en eigenaar van Conradi Concepts. Creatief en innovatief adviseren en ondersteunen van ondernemers. Dat is al vele jaren mijn vak, dat ik met veel passie uitoefen. Mijn toegevoegde waarde zit in het samenwerken mét en samenbrengen van ondernemers. Ik ben al ruim vijftien jaar actief binnen de vrijetijdssector in Noord-Brabant. Daardoor spreek ik niet alleen de taal van ondernemers, maar ken ik ze ook persoonlijk. Met meer dan 200 recreatieondernemers heb ik al aan de keukentafel gezeten, voor advies op het gebied van productontwikkeling, marktbewerking, bedrijfsvoering en samenwerking. Daarnaast werk ik met vele aanverwante organisaties als overheidsinstanties, subsidieverstrekkers, brancheorganisaties en opleidingsinstituten die nodig zijn om een plan in de praktijk te brengen.

Lees de aanbevelingen voor Conradi Concepts.

over-conradi-concepts-background-3