Dutch Design Week Special: Inspiratietour voor Horeca & Leisure Ondernemers.

dutch-design-week-horeca-ondernemers-2015-750x500

Bestel nu je deelname bewijs op eventix: *Op = Op*

Meer informatie:

Als ondernemer in de horeca en leisure sector ben je constant op zoek naar inspiratie: voor nieuwe concepten om je gasten te verrassen én manieren om u te onderscheiden van je concurrenten. De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven is dé plek om deze inspiratie op te doen. Tijdens de DDW – het grootste designevenement van Noord-Europa – bruist Eindhoven van de creatieve energie.

De DDW heeft je veel te bieden: de nieuwste trends op het gebied van horeca-concepten, gaming, food, beleving en meubel- en interieurdesign. In een unieke inspiratietour leiden professionals je langs diverse onderdelen van de DDW. Laat je verrassen: inspiratie gegarandeerd! Na de inspiratietour ontvangt je een voucher voor een gratis adviesgesprek om de opgedane inspiratie om te zetten in ideeën voor je eigen bedrijf.

Inspiratietour voor horeca-ondernemers

De Dutch Design Week is een plek  waar de nieuwste trends te beleven zijn op het gebied van horeca, hospitality en food. Tijdens deze inspiratietour ga jeonder deskundige begeleiding op bezoek bij een aantal (pop-up) horeca- en hospitalityconcepten op de Dutch Design Week

Inspiratietour voor leisure-ondernemer

Wij laten je zien dat de DDW meer is dan een expositie met de nieuwste designmeubels. Deze inspiratietour tour leidt je onder deskundige begeleiding langs een aantal creatieve ondernemers die gericht zijn op beleving, storytelling en gastvrijheid.

Dutch Design Week Special: Inspiratietour voor Horeca & Leisure Ondernemers.