Inspiratietour Orlando

 

 

Op 12 november 2018 is het zover! Dan organiseert Conradi Concepts de tweede inspiratietour dit jaar voor horeca- en leisure ondernemers. Dit keer naar de must see: Orlando en de IAAPA!

 

Laat je inspireren!

Orlando is ‘the place to be’ als het gaat om trends in horeca & leisure. Parken vol met inspirerende ideeën. Van amusement tot het beleven van storytelling, hier is alles in het kwadraat aanwezig. In combinatie met een bezoek aan de IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) wordt dit een ‘once in a lifetime’ ervaring!

We overnachten op smaakvolle locaties en laten gedreven ondernemers met bijzondere verhalen aan het woord. Wij willen jou heel graag uitnodigen om je samen met ons, acht dagen lang onder te dompelen in deze prachtige stad met unieke concepten, bijzondere locaties en inspirerende collega-ondernemers. Uiteraard doen we dat zoals je dat van ons gewend bent: bijzonder, persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd.

 

Inspiratietour Orlando

 

(Voorlopig) Programma

Voorpret

Ter voorbereiding van deze ’once in a lifetime inspiratietour’, nodigen we jou graag uit om kennis te maken met de deelnemers. Ook kun je ons vertellen wat je precies wilt gaan halen tijdens deze tour. Zo zijn wij in staat om nog beter in te spelen op persoonlijke wensen en doelen en zorgen we dat jouw mandje weer goed gevuld mee naar huis gaat.

 

Inspiratietour Orlando

 

De tour zelf

Zondag 12 november 2018
Ontvangst op Schiphol Airport Amsterdam voor vertrek naar Orlando Airport

Aftrap van de Inspiratietour met informeel programma

 

Maandag 13 november 2018

Get together Party voor Benelux leden, een van de leukste vak bijeenkomsten van de Benelux tijdens de IAAPA

 

Dinsdag 14 november 2018

IAAPA EXPO opening, beursbezoek en workshops, International Welcome Reception

 

Woensdag 15 t/m 19 november 2018

Programma voor alle deelnemers o.a. bezoek themaparken, bijzondere concepten in de branche, meetings met lokale ondernemers en presentaties van lokale ondernemers

 

Zondag 19 november 2018

Gezamenlijke terugreis van Orlando naar Amsterdam

 

Inspiratietour Orlando

 

Napret

Als het goed is, is jouw mandje goed gevuld met inspiratie en fantastische ideeën voor jouw bedrijf. Graag helpen we jou een handje om ervoor te zorgen dat het mandje op de juiste manier geleegd word. Tijdens een gezamenlijke bijeenkomst een paar weken na terugkomst, halen we herinneringen op en kijken we samen met jou, hoe je de opgedane inspiratie kunt omzetten naar iets concreets! Wees welkom!

 

Prijs voor deelname

Deze wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. We melden deze tour aan als Handelsmissie vanuit het Ministerie van Buitenlandse zaken, wat betekent dat er een voucher van maximaal € 1.500,- toegekend kan worden bij deelname aan de tour.

 

Aanmelden

Vanaf vandaag kan een vrijblijvende vooraanmelding worden gedaan. Dan zullen we jou als eerste benaderen bij definitief programma en definitieve prijs om zo je aanmelding definitief te kunnen maken. Wacht niet te lang, er kunnen slechts 15 ondernemers mee.

 

Captcha image

Onleesbaar?
Klik hier om te vernieuwen.

 

Vragen?

Neem gerust contact op!

 

 

Laura Conradi, Conradi Concepts

E laura@concradiconcepts.nl

M 06 – 23 66 88 22