Inspiratietour Maastricht

 

 

Op maandag 13 en dinsdag 14 maart is het weer zover! Dan organiseren wij, Laura Conradi en Ellen van Iersel, dé inspiratietour voor horeca- en leisureondernemers. Dit keer naar een van de meest gastvrije en bourgondische steden van Nederland: Maastricht!

 

Laat je inspireren!

Maastricht is de stad van historische panden en hippe designwinkeltjes. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Overnachtingen op smaakvolle locaties en gedreven ondernemers met bijzondere verhalen. Wij willen jou heel graag uitnodigen om je samen met ons twee dagen onder te dompelen in deze prachtige stad met unieke concepten, bijzondere locaties en inspirerende collega-ondernemers.

 

Inspiratietour Maastricht

 

Programma

Maandag 13 maart 2017

08.45 - 10.30

Ontvangst in Eindhoven en vertrek per touringcar naar Maastricht

 

10.30 - 18.30

Aftrap van de inspiratietour door niemand minder dan Camiel Oostwegel Sr. in het designhotel van Maastricht, het Kruisheren hotel. Daarna lunch en op inspirerende en persoonlijke manier kennis maken met unieke horeca- en leisureconcepten in de stad. We zullen onder andere kennis maken met concept van fooddesigner Annelies Hermsen, de Maastricht Vlaai. Er is volop ruimte om kennis en ervaring uit te wisselen.

 

20.00 - 23.30

Eten, drinken en gezelligheid

 

Dinsdag 14 maart 2017

08.30 - 09.30

Ontbijt

 

09.30 - 18.00

Bezoeken van een aantal unieke concepten, we Lunchen bij Cuisinier Toine Hermsen. Na de lunch gaan we touren door het Jekerkwartier langs verrassende en creatieve locaties en ondernemers. Afsluiting met een borrel en het bekendste ‘Tuutje’ van Maastricht.

 

Toine Hermsen Maastricht

 

19.00 - 19.30

Aankomst in Eindhoven

 

Aanmelden

Bij inschrijving en betaling vóór 21 februari 2017 betaal je een Early Bird tarief van € 495,- excl. BTW. Na deze datum zijn de kosten voor deelname € 565,- excl. BTW. De prijzen zijn gebaseerd op een eenpersoonsbezetting van een kamer. Bij een tweepersoonsbezetting ontvang je een korting van € 25,-. De bedragen zijn inclusief vervoer, volledig programma, overnachting in luxehotel en alle maaltijden met drankjes.

 

Captcha image

Onleesbaar?
Klik hier om te vernieuwen.

 

 

Let’s MEET Maastricht

De tour ‘Let’s MEET Maastricht’ is een gezamenlijk initiatief van Ellen van Iersel en Laura Conradi. Onze passie is het inspireren, verbinden en ondersteunen horeca- en leisureondernemers die willen ontwikkelen, vernieuwen en professionaliseren.

 

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

 

 

Laura Conradi, Conradi Concepts

E laura@concradiconcepts.nl

M 06 – 23 66 88 22

Ellen van Iersel, @LLeisure Support

E ellen@lleisuresupport.nl

M 06 - 51 22 36 56