Inspiratietours & Inspiratiereizen

Blijf nieuwsgierig, ga mee op ontdekking en wordt uitgedaagd tot vernieuwing.

Tijdens een inspiratietour of -reis neemt het team je mee op sleeptouw, bezoeken we plekken die vernieuwend zijn, delen we nieuwe ideeën en verbreden we ons netwerk. We nemen je mee naar het verhaal er achter, de ondernemer en waarom dit concept juist zo bijzonder is. Dit maakt iedere tour uniek. In eerdere inspiratietours bezochten we de steden Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Gent & Antwerpen

Next stop

>>>>>>>>>>>>>>>> Klik hier voor programma-, en reisinformatie!

Orlando 100% inspiratie

Inspiratie en Orlando is het perfecte duo. Het is de plek als het gaat om leisure, themaparken, horeca en gastvrijheid; alles ademt beleving en tot in het kleinste detail is over alles nagedacht. Dat gevoel, die ervaring kun je alleen overbrengen door het zelf mee te maken.

Gastvrijheid als DNA

We nemen je mee naar een wereld waar gastvrijheid in het DNA van de mensen zit; waar altijd gedacht wordt in mogelijkheden en waar de gast altijd en overal het gevoel heeft echt welkom te zijn. Je krijgt de unieke kans om achter de schermen te kijken. En we gaan zien hoe conceptontwikkeling tot in de vezels van een bedrijf is doorgevoerd en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Het doel? Een vernieuwende mindset op het gebied van vrije tijd, die jou als ondernemer, initiatiefnemer of professional ondersteund bij het creëren van vernieuwing en vrije tijd dat inspireert en verbindt.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wie we in Orlando gaan bezoeken, op welke bijzondere plekken we overnachten, wat de kosten zijn en de voorwaarden van de missievoucher (ter waarde van €1500)? Programma-, en reisinformatie vind je hier!

Inschrijven of heb je een vraag!

Nu al zin in de inspiratiereis en jezelf en je collega’s meteen inschrijven. Of heb je nog een vraag? Laat het ons weten door middel van het onderstaande formulier. Binnen enkele dagen nemen wij contact met je op.

Contactformulier
Ja, ik ga mee naar Orlando.Ik ben nog in twijfel, maar ik blijf nu en in de toekomst graag op de hoogte.Ik heb een vraag.

Liever een berichtje sturen? Mail dan naar laura@conradiconcepts.nl.